Saját alkotású szövegem… a veni vidi rész biztos, hogy jó, feltéve, hogy Julius Caesar nem szenvedett beszédhibáktól… a redi már az én adalékom, és messze nem biztos, hogy helyesen használom, hiszen nem tudok latinul (még).

Amúgy szerintem azt jelenti, hogy “jöttem, láttam, visszamentem”. Jó volt ez az egy hét a Balatonon – pláne úgy, hogy nem is olyan sokára megint szenvedhetek órákat a vonatozással, hiszen haveri társasággal vonulunk le oda bulizni.

De most a családi nyaralás a téma… szóval jó volt. Piszok meleg volt, sokat sütött a nap, kellemes hőmérsékletű volt a víz meg minden. Volt rocker-galeri is a közelben akik mindig ott zúzták a heavy metált egy közeli nyaralóban =). Sajnos egyszer kétszer egy iszapban alattomosan meghúzódó szikla megrongálta járószerveimet (értsd össze-vissza törte a lábujjaimat), de szerencsé(m||tek)re túléltem. Sokat olvastam mindenféléket, többek között Agatha Christie legendás Gyilkosság az Orient Expresszen című művét, nomeg unaloműzőnek egy a helyszínen beszerzett PC World-öt illetve National Geographicot.

A szúnyogok nem voltak annyian, mint ahogy számítottam, de így is épp elegen ahhoz, hogy megkeserítsék a vakarózásra felszabaduló időszakokat (lehet, hogy ez a mondat nem sikerült olyan jól, mint ahogy elterveztem =)).

Asszem ennyi is lennék mára, mert elég kómás kezdek lenni…