Ma reggel valamiért folyton azt sugalltam, hogy hamarosan földobom a pacskert. Szerencsére egyelőre ennek még nem sok a valószínűsége, bár akármelyik pillanatban válhatok (Kenny-módra) egy kupac hamuvá vagy szállhat el belőlem az élet az Úr akaratából. Nem tudom, emlékszik-e valaki arra a Jack a kalóz epizódra, amikor a súlyos beteg Jacknek hűséges társa (akinek nevére már nem emlékszem) egyszer csak Mr Hal Állt mutatja be. Felejthetetlen.

Reggel egy gyors rohammal raktam pénzt a számlámra (hála szüleim financiális támogatásának), így nyolc óra tíz perckor sikeresen meghosszabbítottam a valerauko.net domain regisztrációját – vagyis még két évig biztosan itt leszek. Az oldal legalábbis. (Az már más kérdés, hogy miért lett belőle két év, amikor én egy évet akartam rajta hosszabbítani. Segond. Láthatóan nem került sokkal többe.)

Délután segítettem hzsének megoldani egy kitekert css-problémát (természetesen csak IE alatt nem akart normálisan működni, micsoda meglepetés), aztán meguzsonnáztam és olvastam estig. Rilkét. Holnap szerintem be fogom fejezni – a terv, hogy mondjuk délután négyig vagy németezek vagy spanyolozok, aztán ugyanígy estig olvasok, és remélem, hogy be tudom fejezni. De legalább nálunk is vagy őszi szünet, ellentétben a Műegyetemmel (szegény maat).

Most este még Hyakko nézek, ráadásként meg vagy How i met your mothert, vagy Toradorát. Az IT Crowd még töltődik (jajj, elszólta magát a kalóz, harr).