Nem is lett olyan vészes, bár mocsok későn feküdtem le, a délelőtti órákat nagyjából éber álomban töltöttem — teljesen értelmetlen, fölösleges az az óra, amikor már negyedszer hallgatunk meg egy elsőre is teljesen érthető előadást, akkor még ha érdekes is volt először, elalszok rajta. Ha lefekszek időben is.

Elkezdtem újra a Samurai Champloot – muszáj újabb és újabb sorozatokba belefogni, mert megszoktam hogy ebédhez-vacsorához van mindig nézni valami, TBBT vagy HIMYM, most meg hogy beértem ezeket, már nincs sok más. A Firefly torrent nagyon gyengén és lassan seedelt, hihetetlen időbe telik amíg lejön belőle egy rész.

Persze az első részt ebédhez ma, ami után pedig vissza suliba, ahol én zártam az előadások láncát. Egykor kezdtünk, én fél öt körül voltam. A közgáz beadandóm témájáról kellett beszélni, nagyon gáz lett. A vázlatot abszolút nem tudtam követni, teljesen össze-vissza és sajnos összefüggéstelenül beszéltem. A többieknek ez láthatóan nem tűnt föl, nem tudom, azért-e mert mégis látható volt benne valami rendszer, vagy mert amúgy se értettek belőle semmit, vagy csak nem érdekelte őket.

Utána még elkerekeztem Chofuba bevásárolni, vettem mindent, ami már hiánycikk lett, sokba is került, nagyon sok is volt hazahozni, de ezzel se lesz már baj egy jó ideig. A bringám kormánya furcsa, pontosabban csak ki van lazulva benne egy csavar, ami miatt nem épp stabil. Elég kellemetlen, majd szereznem kell hozzá egy imbuszt. Pingpong “edzés” is volt, késve meg is érkeztem, de a csukámat itthon felejtettem, de nem volt hangulatom visszajönni érte. Azóta pedig nem csináltam semmit… Jó végre lazítani.

Amúgy ma párás meleg volt, oké, hogy holnap eső jön, de azért miért kell ma húsz foknak lennie?