Nem szoktam McDonald’sban enni, csak ha épp út közben vagyok és az éhhaláltól ment meg a százjenes hamburger, vagy sült krumplit akarok venni, de a múltkor láttam, hogy százjenes akció van valami halfilés szendvicsre, gondoltam kipróbálom. Már amikor ma mentem persze nem az volt, de cserébe a BigMac volt leárazva. Vettem is kettőt ebéd címszó alatt, ha már olcsó. Aztán hazajöttem, és megettem.

A gondok innen erednek. Ugyanis azóta szinte betegnek érzem magam, nem bírok eleget inni, savasat böfögök és fáj a fejem. Mellesleg olyan büdös a szám, hogy én magam is beleszédülök. Utoljára akkor voltam így, amikor hazafelé repültem, és a tokiói reptéren betoltam öt százjenes hamburgert, mert ezer jen alatt nem lehetett ott semmi más ennivalót kapni. (Bezzeg egy kóstolásnyi whiskey-t ingyen hozzám vágtak.)

Tanulság: tényleg nem fogok semmit enni McDonald’sban, csak sült krumplit. Vagy legalábbis azt, amit sült krumpli címszó alatt árulnak. Ahhoz nincs türelmem, hogy magamnak süssek, de néha azért jól esik.