Nos, megláttam, kipróbáltam, oldalt optimalizáltam, postot írtam, elvesztettem, Operát nem szerettem. De rohadt idegesítő amikor harmadszorra kell begépelnem a postot mert az Opera valami tök ártatlan billentyűkombinációra újratölt vagy kilép. Úgyhogy itt vagyok jó öreg, biztos FF alól. A layoutot optimalizáltam Operára, működik mostmár mindenen (Netscapen nem próbáltam, Linuxot csak ezért nem indítok…). Van minden jó dolog, pár új link és meta tag, egy elmegy kategóriás ikon meg minden jó. Persze a belépés meg a kommentelés még nem működik de nem vagyok jó fontossági sorrendek felállításában =)

A mai napom különben kettő-a-sokadik-hatványon-szor jobb lett mint a tegnapi. A lektornak megtartottam az órát, föcin lazítottunk, matekon az érettségi volt a téma, éneken beethoven… A némettanár is fura néha, de sok pedagógus döbben meg rajtam – mellette pl a számtechtanár is.

Most meg megyek a SITIbe és szervezek valami terjesztési lehetőséget a Radiátornak. Így már talán lesz valami esélyünk terjeszkedni.

Nomeg ezt a posztot beküldeni. Aggyő!