Tegnap, ha minden igaz, a blog 99%-át web2.0 szabványossá alakítottam, és akadálymentesítettem, szal minden ilyen modernkori webvívmány ittvan.

Még néhány input mezővel van gond, de az nem sokból lesz kijavítva. És akkor végre kész lesz! Hepinessz end dzsoj!

Amúgy meg az AN oldala is jól halad, szinte teljesen kész van. Befejezem 10 percen belül a felhasználói csoportok adminlapját aztán már csak a layout-váltogatás és a hírekhez a kommentek vannak. Egy kis szerencsével még ma eléri a 0.7 stádiumot.

A mai különben ismét csak elég pöpec nap lett. Lyukas angolon (fene se fog bemenni ahhoz a szipirtyóhoz) nagyon jót pingpongoztunk, szerencsére csak egy-két 11.es volt ott úgyhogy odafértünk az asztalhoz, és mivel jó párom lett végig maradtam is.

Kivételesen a menza is tök normális volt, csontleves meg valami zöldségfőzelék fasírttal (fasírt be, főzelék ki =)), plusz süti! Két kajajegyem még megmaradt szal dupla adagot nyomtam be. Jó volt, surprise, suprise.

Aztán még maradhattam pakolni meg sötétíteni, ami abból állt, hogy

  • felmásztunk a tetőre és betakartuk a tetőablakokat valami vászonnal ami bennem azt az érzetet keltette hogy a rendszerváltáskor egy katonai teherautóról tépték le…
  • kipakoltunk nyolc dögnehéz szekrényt és mindre egy-egy szintén dögnehéz TVt. Szerencsére ezt is megúsztam egy-két kisebb karcolással.

Itthon meg… ja, az már volt. Akkor ennyi.