Egyszerűen nem tudtam kitalálni ennek a postnak semmi értelmes címet úgyhogy maradt ez.

A mai nap elég érdekesen telt. Kb délelőtt 10ig tudtam melózni (fél9től), mivel aztán se szó se beszéd kikapcsolt a net (mellesleg a TV is, de az nem zavart annyira), ennyit rólatok, kedves UPC. Persze közben ment a Winamp maxon, dolgoztam offline meg megoldottam a következő versenyfordulót, de így oda volt a hatékony akció.

Délután négyig mindenfélével elfoglaltam magam, többek között (mint már írtam) offline írtam az oldalakat a vWrite-ba, ebédeltem, könyvtárba mentem (biztos örültek (nem épp) csendes köhögésemnek), olvastam a Kalevalát (hogy ez milyen egy nehéz meló! alig lehet felfogni az értelmét, olyan nyakatekerten van körülírva minden), filóztam, álmodoztam meg szidtam a telómat (ugyanis – csak hogy teljessé tegye a kommunikáció csődjét – nem volt hajlandó semmiféle hangot továbbítani az én oldalamról, azaz én hallottam, de engem nem hallottak), meg néhány sokkal mindennaposabb dolog. Megjegyzendő, hogy e bekezdésnek közel fele zárójelek közé íródott =).

Négy körül visszaállt a rend, gyorsan nekiálltam a vWrite-ot befejezni, így a keresésen és az admin szekción kívül minden működik már. Nemsokára kész lesz. Aztán alkotok még hozzá néhány színesebb layoutot is, mert sokaknak ez túl szürke (nekem tetszik).

A mai nap három legnagyobb slágerzenéje a Rage – Soul Survivor, a Blue Öyster Cult – Burnin’ For You, a Metallica – The Unforgiven és a tegnap óta játszott Bon Jovi – It’s My Life. Hogy ez már négy? Hoppá…

A rádióm persze ment volna ha lett volna net, amióta van, azóta megy is =).

Valszeg a vWrite után a következő a vStream lesz, egy PHP+Flash podcast progi, nem hiszem hogy bonyolult lenne, hisz a Rock the World-ben már van zenegépem (ahhoz a segítséget anno az SWF.hu segítőkész embereinek köszönhettem), nem kell rajta sokat átdolgozni majd (remélem). De hogy színvonalasra megcsinálom, az ezer százalék.

Még mindig zene, hogy véletlenül meghallottam a Nighwish Phantom of the Opera számát, és kapásból felismertem a musical/opera/whatever zenéjét (idén láttuk a pesti Madách színházban osztálykeretek között), nagyon jó feldolgozást csináltak Tarjáék.

Na, mára ennyi, talán még később jön egy angol post, de lehet hogy nem…