Egészen hihetetlen, hogy ennek a cikknek mennyire igaza van. Kipróbáltam, működik. Rendben, minden nap melózok, de csak pár órát. Majdnem szigorúan. Ma is: hazaértem kettőre, megírtam azt a kellemes Linuxos postot és elkezdtem melózni. És három óra alatt (ötig, amikor elhúztam erre-arra) annyi dolgot megcsináltam mint máskor két nap alatt. Vagy legalábbis ezt az érzetet kelti a dolog, mert már legalább lejátsza a zenét a vStream (pechetekre a Flash dolgot tudom offline tesztelni szal nem kell villantanom a működésképtelen lejátszóval), ha mást nem is igen csinál (a gombok működnek, a hangerő- és balanszszabályozót lehet mozgatni, és csinálnak is valamit, a csík okosan jelzi a töltést).

Már azt is értem, hogy miért rajonganak a népek annyira a Svejkért (megpróbáltam az S fölé írni azt a kis jelet, de valamiért a PHP ©-nak írta át, így: ?), hihetetlen poénos, gyors menetű, hosszú könyv. Befutó.

A mai számok (bár még lesz post előreláthatóan) a következők: Paradise Lost – The Painless, Slipknot – The Nameless, Metallica – The Unforgiven. Mindhárom tök jó username, de az utóbbi kettő már lefoglalva: a The Nameless egy cimborámnak, a The Unforgiven nekem. Painless-jelöltek jelentkezését várjuk!

És most csak pihenésképp elkezdek Photoshopozni, hátha sikerül valami szépet alkotnom…