Teljesen el volt találva a mai napom… igaz, hogy wdt semmit nem alkottam, de akkor is nagyon jó volt. Reggel a változatosság kedvéért esőben mehettem suliba aminek köszönhetően egész nap vizes cuccokban voltam (persze száradtak, de a farmergatya lassan szárad valamiért), de az első órára kivételesen időben beértem, még a tanár előtt ott voltam a teremnél, ezen a héten először.

A tanítás elég laza menetű volt, nyelvtan béka, angolon a lektor mogyoróvajas kenyeret etetett velünk (ami később a menzaebéddel keveredve erőteljes gondokat okozott egyeseknél), nagyon finom volt, lekvárral ezret is meg tudnék enni (bár a következményeket lehetőleg mellőzném). Jam nélkül egyet se. Angolórán még a matekházit is megcsináltam, nem volt nehéz, csak úgy tűnt.

Tesi… pingpong, felülés, függeszkedés… no comment.

Matek és német a szokásosnál is jobb volt, de semmi rendkívüli, úgyhogy ezeket se részletezném…

Biosz / ofő… na erről már annyi is sok, hogy a nevét leírtam.

Az órák után még pingpongoztam egy órát, aztán jöttem haza a holnapi döntő anyagát csinálni, majd vissza a városba kocsmázni — a könyvtárból sikerült végre kikölcsönöztetnem apukámmal 6 Vonnegut könyvet szal a Svejket szüneteltetem amíg elolvasom őket (nem fog sokáig tartani ahogy tervezem).

A baráti társalgás közben pedig egy korsó sör korsó nélkül landolt az ölemben, nagyon kellemes volt… kerülhetett volna jobb helyre is, de nekem pechem kell legyen =).

Itthon meg ismét befogtak a döntő anyagát nyomtatni/írni szal örülök h így negyed 11 körül tudok ide írni (hét után nem sokkal értem haza az említés céljából)…