Lássuk csak… Kivételesen sikerül relatíve korán írnom, ezt tessék értékelni, nagyon =).

Persze még podcastet nem kaptok, de hát minek is az ilyen korai órán még… Majd este. Ez azt jelenti, hogy még legalább két post lesz ma, vagy több… Ha valaki oldalra néz az archív listához elég muris hogy mostanában egy nap írok annyit, mint máskor egy hónapban – igaz, akkor valamivel hosszabb dolgok születtek (ismét csak ne tessék félreérteni).

Amin most bánkódok, hogy sajna nem valószínű, hogy el tudok jutni a GNR koncertre pestre… na majdcsak túlélem valahogy. Egy srác már hívott, hogy menjek vele Berlinbe Maidenre de azért az egy kicsit messze van és gondolom nem is két fillér a jegy… Az is igaz, hogy ha gyorsan megjön a pénzem akkor talán tudok menni GNR-re. Talán. Az se biztos, hogy van jegy még. Ha van, és szüleim is beadják a derekukat, hogy ebben az évben már másodszor skippeljem a csütörtöki első két irodalmat, akkor tudok menni. Különben zűrös, felettébb zűrös.

Ha meg nem tudok menni, akkor is csak túlélem valahogy.

Jelenleg a Tarot From The Shadows száma szól errefelé, nagyon jó, asszem már volt Rock szám, ha nem, akkor a Rock’n’Shake-re mindenképp fel fogom rakni. Maradandó.