Az elkövetkező egy hónap eléggé meredek lesz. Egyrészt meg kell tanulnom a Pascalt, ha komolyan gondolom, hogy most ősszel számtechből érettségizek – nameg akkor arra egy csomó mást is meg kell tanulni. Az is igaz, hogy most már nem akarok visszafordulni, vesztenivalóm meg úgysincs.

Holnap délben utazok a balcsira egy hétre, szóval ne is nagyon keressetek, talán mobilon elérhető leszek, de azért arra sem érdemes alapozni.

Közben még japánul is tanulni kéne… Eredetileg úgy terveztem, hogy írok most egy komplett bejegyzést japánul, de kb. a feledik sornál jöttem rá, hogy ez mégse fog menni most =). Azért ennyit tudtam produkálni – igaz, nyelvtanilag nem feltétlen helyes, de legalább jól hangzik =).

空は青い、木は緑、雪は白い、血は赤い。

Ez nagyjából annyit jelent, hogy “az ég kék, a fák zöldek, a hó fehér, a vér piros”. Elég hitvány, de a havon kívül az összes szót tudom legalább belőle – most már azt is.

Nameg ugye be kéne már fejezni a digimon backup új verzióját, meg kéne csinálni az anime dragont, és ráadásul nemrégiben kaptam egy elég húzós megrendelést is – flash alapú oldal kell (itt egy gond =)), webbolttal (ez a másik =)). De azért megoldjuk, előttünk nincs lehetetlen.