Semmiség. Csak rájöttem, hogy a bejegyzés szövegébe nem tudnám értelmesen beleszerkeszteni a “kis zöld takony” kifejezést, ezért adtam címnek… Ennyi.

Amúgy tegnap is jó kis napom volt. Meg ne kérdezze valaki, mit csináltam egész nap, merthogy fogalmam sincs róla. Azonkívül, hogy a StarCraft II nyilvánossá váló videói, képei és egyéb infói körül zizegtem, azt hiszem, semmi lényegeset nem is sikerült tennem… Este mondjuk elmentem úszni, dehát az igazán nem nevezhető lényegesnek – bár az igaz, hogy ezúttal majdnem sikerült végigúsznom víz alatt a medencét egy levegővel.

Ma pedig… Azonkívül, hogy reggel természetesen ellenőriztem az újabb infómorzsákat az egyetlen játékkal kapcsolatban, amivel fogok játszani az elkövetkező pár évben (a WarCraft III mellett, természetesen – most is ezt fogom tenni, multiban LAN-on), még délután meg kell tanulnom a középkor irodalmát, és azért az ókor végét is át kéne olvasni még egyszer, mert az nem maradt meg annyira.

Amúgy pedig most kint voltunk focizni meg pingpongozni. Jól le is izzadtam, egy kis szerencsével barnultam is, de minden esetre jól esett. Az egyik “karkötőmnek” (a tavalyi Wan2 belépő) viszont kezd hányásszaga lenni így fürdés után, úgyhogy le lesz vágva…