Na akkor most írok egy jó kis napirendet magamnak, mert egyszerűen tarthatatlan, hogy folyton csak lopom a napot és nem csinálok semmit. Aztán még írok arról is, amit maat kérdezett kommentben (és még sokan mások, máskor, máshogy).

Napirend:

9:00-kor ébresztő, ami azt jelenti, hogy fél tízre már megreggeliztem, megnéztem az e-maileimet. Reggeli után végigszörfölni az általam olvasott blogokon, adott esetben kommentelni is. Ez után ebédig hivatalos meló feladatokon dolgozni, ha az nincs, akkor saját meló feladaton dolgozni, ha az sincs éppen, akkor feliratozási feladat, különben pedig animenézés, mangaolvasás, adott esetben WarCraft. Ebéd után 17:00-ig meló, a sajátok prioritásával, ha az nincs vagy a hivatalos fontosabb, akkor az. Ha az sincs, egyértelműen feliratozás. Minden ilyen meló hiánya vagy szükségtelensége esetén tanulás. Prog, japán, német (ilyen sorrendben). Ha uszodás nap van, akkor csak háromig meló, utána irány az usziba. Öttől hétig mindenképpen olvasás, egyedül a bicikli válthatja ki, ha már belefáradtam. 19:00-től 21:00-ig gépnél saját projecteken (nem összekeverendő a saját melókkal) dolgozni, és online életet élni. Kilenc után géptől el, szabadfoglalkozás. Család, könyvek, kaja, fürdés, ami kell.

Az érettségiről pedig. Amiket így kinéztem magamnak szakok, és ezek meg is magyarázzák, hogy miért azok az érettségik, amik: keleti nyelvek és -kultúrák (japán szakirány), programozó informatikus, anglisztika, germanisztika (skandinavisztika szakirány), mérnök informatikus, germanisztika (német szakirány).