Tegnap jó nap volt, olyan tipikusan jó. Ma meg egész nap az eddigi számtech érettségik programozási feladatait csináltam. Mennek is… Mondjuk ma csak azokat csináltam meg, amikkel eddig még nem foglalkoztam, de egy rendezési feladaton meg néhány mellékes függvényen (succ, abs stb) nem kellett szinte semmit megnéznem a neten. Tehát ment. Emlékszem, hogy a korábbiak között volt egy, amivel anno nem igazán boldogultam, majd megnézem azt is.

Holnap reggel futok, aztán templom, délután meg valszeg az érettségikből fogom buherálni a többi feladatot. Megnéztem, általában egy prog. feladatra másfél-két óra kell, úgyhogy a többit úgy kell beosztanom, hogy azokkal is meglegyek max másfél óra alatt (összesen négy óra van a gyakorlati részre, a maradék fél óra a biztonsági rés).

Amúgy. Felmerült egy kérdés viszont: ha azt írják a feladatlapon, hogy a szokásos papír-ceruzán kívül csak a gépet használhatom, akkor abban benne van az is, hogy az internetre is kimehetek? Kényelmes lenne rákeresni az ismeretlen függvényekre…