Majdnem úgy kezdtem, hogy “bocs, amiért nem írtam”, de rájöttem, hogy ez nagyon nem lenne megfelelő. Most jön az a rész, amit akár magyarázkodásnak is lehet majd felfogni: nem írtam, mert eszembe se jutott. Nem, még ez sem igaz, eszembe jutott, de aztán rájöttem, hogy nagyjából ennyire értelmes bejegyzés lenne úgyis a vége.

Utoljára pénteken írtam, és akkor is semmit. Pedig tegnap jó napom volt, reggel az ITK-féle felsőfokú angol nyelvvizsga írásbeli részén estem túl. Nem éreztem olyan nehéznek, mint amilyenre számítottam, dehát egy nyelvvizsgánál ilyenről nem is lehet annyira beszélni. Hiszen egy szót a tesztben vagy ismersz, vagy nem, és mivel ott még szótárat sem lehet használni, legfeljebb totózhatsz. Akkor lehet nehéz, ha sokat kell totóznod. Nehéz volt, mert sokat kellett gondolkodnom nem egyen és vagy négyet be kellett tippelnem.

Estig nem csináltam semmit, tudom, hogy ez így nem jó, mert ma fog kelleni ezért kidolgoznom az összes könyvtár-tételt az info szóbelire, holnap délután meg nekiállhatok a többit is megtanulni, ha tanárnőm összeállít nekem egy tétellistát, ha nem. Hétfőn még lesz táncom (szalagavató, ugye), aztán szintén suliban még egy diák-szülői értekezlet, amit viszont már lehet, hogy ki fogok hagyni. Kedden angol OKTV, szerdára filozófiából kell írnom vagy három fogalmazást, amikben különböző összehasonlításokat kell kifejtenem (Platón, Arisztotelész, meg valami felvilágosodás-korabeli francia, akinek nem jut eszembe a neve, na az ő politika-filozófiájukat kell kifejtenem minden variációban). Csütörtökön angol szóbeli reggelről Egerben, pénteken info szóbeli, amire készülök. Nem akarom elrontani…

Ma pedig észrevettem, hogy a Blind Guardian kiadott egy új kislemezt. Már megörültem, hogy valami újat kapunk, de ez “csak” az Another Stranger Me a Twist in the Mythről. Sebaj, van rajta néhány érdekes új dal, majd meghallgatom valahol.