Kontraszt. Elkezdtem anyagot gyűjteni a Platón-Arisztotelész összehasonlító irományhoz, de az fix, hogy csak a netről ehhez egyszerűen nem lehet elég biztos pontot összegyűjteni (konkrétan nekem eddig egyet sem sikerült, azt is csak angolul), úgyhogy megnézem majd abban a könyvben, amit ma szereztem, ha nincs, vagy nem elég egy két oldalas esszéhez, akkor a holnapi könyvtározás során fogok erre is kitérni, miközben a japán tankönyvben nézek meg egy-két apróságot.

Különben pedig SeSam nincs jó hatással rám, vagy éppen hogy ellenkezőleg. Kezdődött minden a Diablo Swing Orchestra nevű csodával, most meg itt van a To-Mera, mindkettő nagyon bejön, és annyira, de annyira, hogy nagyon. A Diablo Swing miatt aztán bekattant a Devin Townsend Band, a To-Mera pedig az Opethet húzza magával. Jó ez nagyon… Most egy kicsit elnehezedett a felhozatal a zene-kütyümön: At Vance, Bruce Dickinson, Diablo Swing, Gojira, Iron Maiden, Opeth, Pain of Salvation, Primal Fear, Soulfly, Unswabbed. Majd ha találok egy boltot, ahol tudok venni To-Merát, akkor lesz az is, addig csak szemezek vele az Amazonon.

Edit 19:27

Azóta változott a lista, eltűnt az Unswabbed, és jött a helyére Dream Theater és Fates Warning, csak hogy még nehezebb legyen.