Tegnap este egy kicsit talán jó volt. Nagyjából éjfélre értem haza, úgy, hogy hét körül kezdődött a hadművelet. A STC-ben volt egy koncert. A fő attrakció a Macskanadrág volt, de még volt ezen kívül két másik zenekar is, akikről viszont semmit nem tudok – nem igazán foglalkoztatott a szereplésük. A Macskanadrág viszont nagyon jó bulit csinált – így belegondolva, ahány koncertjükön eddig voltam, mindre igaz volt ez. Az első zenekar alatt csak üldögéltünk és sörözgettünk, aztán amikor a húrok közé csaptak a tarjáni pankrokkerek (értsd az MNG), természetesen rövid távon ott termettünk az “első sorban” (bár ekkora népességnél nem biztos, hogy van értelme az “első sornak”).

A mérleg: sok sör, fél üveg pezsgő, egy feles vodka, egy nagyon-nagyon jó koncert, sok-sok pogó, ezzel egyenes arányos mennyiségű sérülés és egy nagyszerű élmény. Az volt a legpoénabb amikor egyszer csak valaki hátulról belenyúlt az arcomba és elkezdett hátrafelé rángatni (szegény nyilván azért haragudott meg, mert egyszer véletlenül képentöröltem vagy valami ilyesmi). A bal karom ripityára ment, de segond, és a jobb szemem is egy kicsit meg van műtve, szintén segond. Nagyon jó volt.

Edit 14:16

Azt el is felejtettem, hogy a belépőt meg megúsztuk, mert amikor szedték mi éppen a női vécében pezsgőztünk. Szóval igen.