Kész van az a weboldal, amin az utóbbi napokban dolgoztam, néhány apróság kivételével. Ilyen apróság például, hogy mivel más oldalakról kell majd összelopkodnom a képeket, vagy magamnak kell fotózni, ezt a részt még halasztottam, valamint a német ill. angol fordításaimat valaki szakértőnek majd lektorálnia kell (mondjuk a magyarra is rá fog férni – rá lesz fogva férhetni), mert azért ez vadul szakduma.

Tegnap este túllettem jónéhány nyelvtantételen (majdnem a felével kész vagyok) – félelmetes, hogy ami másoknak két oldal tömött sorokkal, az nekem fél oldal kényelmes vázlat, és minden benne van. Most délután megcsinálom a másik felét. És ha már tegnap, délután még beiktattam egy gyors bringázást, tizenhárom kilométer bő fél óra alatt, körbe a városon. Üdítő volt (24,3-as átlag).

Ma szerintem este meg fogom csinálni a referenciaoldalamat, legalábbis el fogom kezdeni feltölteni a kész design-t tartalommal. Még a héten kész lesz, az fix. Ahogy a Harmonia Caelestist is befejezem ma, de legkésőbb holnap után.