Az még nagyon kérdéses, hogy mikorra leszek kész a következő blogváltozattal. És ebben már csak a kódolás számít, mert lassan már nevetséges, hogy hány kinézetet gyártok le hozzá (két kezemen nem tudnám megszámolni, az fix). Eleinte mind nagyon-nagyon tetszik, aztán hirtelen már nem is annyira. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy gyorsan be kéne fejezni a kódolást, hogy ne legyen időm megunni az aktuális frisset. Bár ha annyira sablonozhatóvá teszem majd a kódot, amilyenre tervezem, menet közben sem lesz nagy kínszenvedés váltani. Fix.

És ha már kód: valószínűleg a JavaScript csúnyábbik részén kívül minden saját. Csúnyábbik rész alatt azt értem, hogy az animációs részeket és mindent, amit ajaxal oldok majd meg, a JQuery fogja csinálni, a statisztikát meg (főleg) az Analytics. A JS nem eléggé a világom, hogy ilyen dolgokat tudjak vele összehozni, ilyen színvonalon. Mert most is van egy ajaxos kereső, de az azért nem ugyanaz.

Holnap pedig ‘Pestre kell majd mennem beíratni az utolsó jegyemet (társadalmi rendszerek szimulációja, ötös), aztán meg is szabadulok az indexemtől. Oda-vissza a buszon meg szerintem Kalevala hangoskönyvet fogok hallgatni, ez kivételesen teljesen legális, a MEK-en elérhető.