Mára megvolt az izgalom adag is, vagy legalábbis egy kis kihívás, ugyanis vietnami Kim Chi kisasszony valahogy sikeresen kioperálta a hidegvízcsapot a mosogatójából, aminek köszönhetően az egész konyhája víz alá került. Persze a szoba víz főcsapja a szobán kívül van, ergo meg kellett várnunk mire egy illetékes kinyitja a megfelelő szekrényt és elzárja a vizet. De azért csak sikerült megoldani (hasznát vettünk multifunkciós fogómnak), és ezen felbuzdulva (egyelőre úgy tűnik) megszereltem a saját vécémet is, aminek a bemenő csöve csöpögött.

Tervbe van véve most egy ötórai tea (lesz belőle hat is) és egy nagyon egészséges mogyoróvajas-áfonyalekváros szendvics, aztán tanulni estig, mert elég sok a házi (összegyűlt). Meg persze meg kell nézni az e heti Naruto részt a tévében, ha már van tévém…

Meg gyűjtögettem jövőbe olvasnivalókat. Egyrészt van most három és fél kötet mangám még, plusz egy fél Esterházy, másrészt meg otthon (otthon otthon) vár egy csomó jó könyv, például a Finnegans Wake, amit karácsonykor biztosan hozok magammal – addig viszont próbálok könyvtárból szerezni még jónéhányat. Sajnos japánul még nem tudok irodalmat olvasni, úgyhogy addig angolul: Something wicked this way somes, Voyage to Arcturus és Out of the Silent Planet, csak hogy néhányat említsek.