Közben befejeztem a Fullmetal Alchemist: Brotherhoodot és a Samurai Champloot is. Jó vagyok vagy jó vagyok? Volt tegnap számonkérés japánból, de amilyen lehetetlen volt, úgy gondolom, hogy a tanár ezt nem veszi komolyan és csak gyakorlás a vizsgára. Mert abból meg lesz kettő is, és ahogy nézem a tavalyi feladatokat, nem lesz egyszerű.

Amúgy tegnap egész nap a feketeing-szakadtfehérfarmer-geta kinézetben toltam. A geta eggyel elviselhetőbb volt, mint a múltkor, bár a bal lábamat megint szétszedte. Este mentem Kiotóba is, és úgyan a Gion fesztiválra nem értem oda, volt részem egy degeszre zabálós (tabehodai) yakiniku (grill?) partiban.

Hajnalban aztán valahogy eljátszottam az álmomban megfordulós figurát, még a párnámat is vittem magammal. Ezt eddig egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sikerült. A figura lényege, hogy álmomban hosszában fordulok meg az ágyon, nem tudom hogy.

Aztán mentem kondiba meg futni, mire hazaértem már hulla fáradt voltam, de nem adtam fel és kitakarítottam, mert már lassan élhetetlen volt a szobám. Most meg csillog-villog (nem). Vásárolni is voltam, vettem tusfürdőt (nem egyszerű mutatvány találni valami nem nőszagút), pólót (amit eddig pizsipólónak használtam, menthetetlenül szétment, már be se rakom a mosógépbe, mert úgyis darabokban jönne ki, kuka), hajszárítót (úgyhogy holnap reggel hajmosok) meg deót. Azóta meg próbálok életben maradni, kitalálni mi legyen vacsorára meg ilyen létszükségletek. Alvás előtt azért a Starship Troopers filmet megnézem.