Úgy néz ki, hogy az őszi szezonban legalább két zenekarban benne leszek, egy punkban és egy Slipknotban, előbbiben gitár-vokálon, utóbbiban vokálon. A punk vicces lesz, a Slipknot meg érdekes. Még ezeken kívül lehet, hogy befigyel egy heavy metál (Black Sabbathtól a Roadig minden szóba került) valami is, de az még igencsak függőben. Igazság szerint alig várom már, hogy próbáljunk.

Épp befejeztem az egyik beadandómat, az értelmesebbik “bevezető tárgyból”. A feladat: foglald össze egy előadás tartalmát, kutass hozzá egy keveset, és a véleményeddel együtt legalább 2400 karakterben írd mindezt le. Plusz, a kutatási tervedről (vagy hogy hívják azt magyarul, ha egyáltalán hívják, itt 研究計画) legalább nyolcszáz karaktert. Az első felével nem volt különösebben gond, de a nem igazán létező tervemről közel ezer karaktert csak egy tutorialnak hála tudtam írni.

Most viszont jöhet egy jóval értelmetlenebb (nem) beadandó, tesiből. Mondjuk “csak” kétezer karakter (fél éve azért ezt nem írtam volna le ilyen félvállról), de akkor is nyűgös. Főleg hogy van rá slussz két órám megírni, mert utána kell Digimont fordítani.