Ma reggel korán kellett kelnem, mert első órában angol vizsgám volt. Szörnyen izgalmas, adrenalinpumpáló élmény volt. Őszintén reméltem, hogy nehezebb lesz, mint amire számítottam, vagy lesz benne valami más is, mint amit kiadtak előre, mert a tavalyi feladatsort öt perc alatt megcsináltam a mongol havernak vizsga előtt. Nem lett. Tíz perc alatt kész voltam, még jöttek be emberek amikor már vártam hogy mikor mehetek már.

Utána jöttem haza, és átnéztem a könyvelésnek azt a részét, ami tegnap este még nem akart átjönni, nem tudom, hogy hívják magyarul, de a vizsgán is természetesen előjött, úgyhogy jó hogy átnéztem. (Bár a vizsgán volt egy kérdés egy olyan táblázatról is, amiről semmi nem rémlett, remélem jól tippeltem.) Amúgy a vizsga könnyebb volt, mint számítottam, szinte mindennél úgy éreztem, hogy tudtam. Még csak a nyolcvan percet se kellett kihasználnom, meglepve láttam hogy csak ötven perc telt el, amikor már végeztem. Szerintem átmentem.

Aztán amikor hazajöttem gyorsan befejeztem a Xros Wars negyedik részének a fordítását, mert úgy tűnik, hogy hiába jelentettem be három hétre előre, hogy a könyvelés vizsga körül nem fordítok, nem volt senki más aki megcsinálta volna a fordítást… Na sebaj, egy másik csapat már úgyis kiadta, szerintem a miénk is kijön még ma este.