Nem tudok elég energiát összeszedni, hogy az elmúlt immár három hétre ült vastag ködön áttörve végre nekiálljak megírni az útibeszámolókat. Helyette inkább lefordítottam az e heti Digimon részt, meg mostam. Bár a terigetéshez megint csak nem lett elég az erőm (még). De az alkotási vágy rámtört, úgyhogy gyorsan kerestem egy kulcsot a Fireworks CS5-höz és a virtuális gépen gyorsan összeraktam egy új potenciális jövőbeli blog-kinézetet, tessék csodálni véleményt-kritikát mondani.

Holnap sokat akarok intézni, például megvenni a jegyet a Metallica koncertre, elcaplatni az állomás mögötti világvége városrészbe, ahol reményeim szerint tudok majd venni egy új rövidnadrágot, merthogy amit eddig rongyosra viseltem, már egy kicsit túl rongyos lett. Kora délután még próbálunk is (a zenekarral, nem nadrágot).

Talán, ismétlem, talán, aztán majd már lesz erőm nekiállni a beszámolóknak. A képeket most másolom a telefonról a laptopra, ahonnan majd aztán át Wendy-re, onnan meg elsőként a Facebookra, bár a legtöbb itt a bejegyzésekben is fel fog majd tűnni. Én már kevésbé.