Egy, megcsináltam a bőrdzsekim cipzárját. Évek óta nem működött, folyton szétnyílt, de most megvizsgáltam, elemeztem a problémát, és a fogóm segítségével (remélhetőleg véglegesen) megoldottam. Ezt elkönyveltem jelentős eredményként.

Pénteken mentem kávét venni a Starbucksba, és amíg a bájos kiszolgálószemélyzet darálta a kávét (nem volt könnyű figyelmen kívül hagyni a háttérben szerencsétlenkedő férfi kisegítőszemélyzetet) feltűnt, hogy újra van kirakva felvételi hirdetés. Meg is kérdeztem, hogy most ez komoly, lehet jönni melózni, és hogy akkor most azonnal mondjanak nekem részleteket (tekintve, hogy albérletbe fogok költözni és néha már így is csődközelben vagyok, nem árt a kiegészítő bevétel). Ugyan csak részleteket kérdeztem, de a lelkes srác fél pillanaton belül a kezembe nyomott egy kártyát, hogy akkor 22-én szombaton délután öttől interjú, aztán majd kiderül. Csak hápogtam, de akkor 22-én szombaton. Kíváncsian várom. (Meg persze mindenféle ötletet, javaslatot és hasonlót szívesen fogadok.)

Megvettem ma két koncertjegyet (csődbe és/vagy pokolra megyek ezért), a márcuisi Maidenre már elfogyott az összes állóhely, de szerencsére a februári Helloween+Stratovarius koncertre még volt. Gondoltam, hogy ha már benne vagyok, akkor veszek egy Asian Kung-Fu Generation jegyet is, de arra se volt már állóhely (nem meglepő), és annyira az azért nem érdekel, hogy ne aludnék el, ha ülőhelyem van… Úgyis lesz még nem egy koncertjük, egyszer csak eljutok.