Nem, amúgy, meglepően nem. Tegnap este megvolt a 新入部員確定コンパ (nagyjából egy ivászat annak örömére, hogy eldőlt, kik lépnek be a klubba), aztán folytatásként karaoke, majd zárásként ráment ettünk (így utólag belegondolva azért meglep, hogy így éjfél magasságában még nyitva volt a hely) és az egyik felsőbbévesnél hédereztünk későig.

A probléma gyökere ott leledzik, hogy a karaokéban volt három-négy kancsó műanyag-narancslé és kóla, ami a bulihangulatot igencsak lohasztotta. Fogtam hát magam, és elkövettem az este (a két nap) hibáját, és vettem 300 jenért valami alsó-polcos whiskyt. Ezzel még semmi gond nem lett volna, már többször is volt hozzá szerencsém, de valami most félresiklott.

Aminek az lett az eredménye, hogy amikor dél körül fölkeltem, azonnal kergetett a hányinger a vécébe, majd utána amikor órákra mentem volna, ismét. (Amiben az a fura, hogy már első alkalommal is teljesen üres volt a gyomrom, gyors emésztés, lassú anyagcsere.) Este hat körül már azért sikerült feltápászkodnom, és azóta semmi bajom.

A vicces az, hogy a karaokéban az egyik lány rákérdezett, hogy mit iszok, én meg mondtam, hogy mérget. Nem gondoltam volna, hogy tényleg az volt.