Harmadévesként a klubban egy évig én felügyeltem a weboldalt. Nulláról írtam hozzá a kódot, de persze amennyire motivált voltam az elején, hogy mi mindent tud majd, lelombozott, hogy mennyire nem érdekel senkit (még a klubból se), úgyhogy talán még most is bugos egy kicsit.

Igazából csak azért hoztam fel, mert ugye most átadtam a stafétát a következő generációnak, az új felelős meg egyből közölte, hogy ő inkább az eggyel régebbi weboldalt fogja használni… Akkor még nem értettem, hogy vajon miért, mert az egyrészt csúnya, másrészt nyakatekert, de most már kezdem sejteni.

Ma ugyanis odamentem hozzá a klubgyűlésen, és megjegyeztem, hogy “akkor Facebookon üzenetben elküldtem az alap tudnivalókat, ha kell segítség valamivel, csak szólj”, erre válasza pedig lényegében az volt, hogy fingja sincs, hogy kell a Facebook üzeneteit használni. Csak remélem, hogy nem látszódott az arcomon a megdöbbenésem… A szóban forgó személy ugyanis nálam három évvel fiatalabb és okostelefonja van.

Hogyha ilyen háttér mellett nem tudja kezelni a FB üzeneteit, akkor vajon miért is lett belőle weboldal-felelős? Mondjuk engem már nem érint, még ha 2g1c-re is irányítja át az oldalt…