Nem a külföldről, neten vásárolt cuccokra gondolok kivételesen, hanem blogbejegyzésekre. Amióta összeomlott a régi motorom valamiért (és nem volt lelkesedésem megírni egy újat saját kezűleg), a WordPress fut alatta. Azt gondolom magyarázni sem kell, hogy elég sokat kell importálgatni.

Persze (elvileg) meg lehetne oldani úgy is, hogy írok egy pár soros kódot, ami valami WP-be importálható formátumba kimenti a régi bejegyzéseket az adatbázisból, de ez eleve fel sem merült. Sőt, még ha saját blogmotort írtam is volna, (sajnos) akkor is sajátkezűleg kellene beimportálnom a régi bejegyzéseket. Ennek egyetlen oka, hogy minél tovább írtam a blogot, annál több téma került elő, amiket egyre nehezebb volt beskatulyázni az eleinte létrehozott pár kategóriába. De eleve, amikor megírtam x éve a motort, ami aztán még y évig (tavaly télig) hajtotta a blogot, és megszülettek az új kategóriák, a korábbi bejegyzések témától és mindentől függetlenül bekerültek a legáltalánosabb kategóriába.

Ez már akkor is zavart, de egyszerűen nem volt lelkesedésem nekiállni és visszamenőleg kategorizálni a már akkor is pár száz bejegyzésre rúgó archívumot. Így aztán további évekig gyűlt a matéria, és most már elhatároztam magam, hogy visszamenőleg fel fogom címkézni az egész archívumot, telik amennyi időbe telik. Amilyen tempóval haladok, elég sok időbe.