Meg tudom indokolni ezt a “hosszú” kimaradást, de az titeket úgysem érdekel. Tegnap Bp.n voltam a Jövő Házában a Sakura Party nevezetű anime találkozón. Nagyon jó volt, filmvetítések (Yu Yu Hakusho második mozifilm), kalligráfia (számomra az egyik legnagyobb attrakció, végre valaki, akinek számít a szava is azt mondta nekem, hogy szépen írom a kanjikat), AMV-k tonnaszámra, mozivásznon, mangavásár (nem vettem semmit, mert az én keretemhez képest nagyon drágák voltak, bár volt egy-két kívánatos példány), nameg természetesen cosplay (nem öltöztem be, csak néző voltam), minden stílusban és minden színvonalon minden animéből, némelyik nagyon muris volt, mások hihetetlen színvonalasak, megint mások pedig nagyon jó szerepeket és mini-előadásokat találtak ki maguknak.

Mire hazaértem viszont dög fáradt voltam és nem tudtam írni. Ma meg fél négy körül értem haza és melózni kezdtem, de mire írni tudtam volna, már jöttek a szomszédok anyukámat köszönteni… No igen =).

Most írok, itt vagyok. A vDesign gyakorlatilag kész, már csak a Vivaldi – Tél háttérzenét kell majd beilleszteni és meg is lesz végleges formája. A vSelf is nagyjából kész van, viszont a vStream még mindig csak készül =). Most pedig jöhetnek az angol olvasók…