Most vagy másfél órát anyukám egyik ismerősének kertjében töltöttem, és ribizlit szüreteltem. Először meleg volt, aztán a szúnyogok jöttek – a végkövetkeztetés annyi, hogy nem nekem találták ki a mezőgazdaságot.

Végül is nem néztem meg ma a Bin-jipet, majd holnap délután fogom valszeg, amikor úgysincs jobb dolgom. Ma csak az eheti Naruto illetve Bleach adagomat kaptam meg, mindkettő emelkedő színvonalat mutat a korábbi epizódokhoz képest, és ez reménykedésre adhat okot.

A Bleach rohamosan közeledik a Bounto-saga végkifejletjéhez, már nem lehet sokkal tovább húzni, maximum öt részre becsülném – tehát a nyáron mindenképp vége lesz. Alig várom már, hogy vizardokat (igen, normál V-vel) és arrancarokat láthassak. =)

A Naruto meg kivételesen egy normálon felüli epizóddal örvendeztetett meg, ami egy kicsit az egyik utolsó normális rész utóhatására emlékeztetett, amikor Jiraiya megpróbálja a varangygyomorrá változtatott falakkal elkapni Itachit és a cápasrácot (semmi köze a nemrégiben mozikba került filmhez). Remélem később jobbak lesznek, a lista ígéretes változásokat mutat…