Ez a remek együttes ennyire ismeretlen, vagy csak itt tarjánban vannak gondok? Tegnap este még sikerült a Con után eljutnom a koncertjükre is (a stécében kezdtek kevéssel kilenc után), a zene nagyszerű, a hangulat szintén, viszont ember ha 30 volt jelen. És akkor már beleszámoltam azokat az egyéneket is, akiket különben nem neveznék embernek.

A koncert kezdése – mint néhányaktól hallottam – eredetileg fél tízre volt kiírva, ehhez képest úgy tűnik korábban csaptak a húrokba, kilenc után pár perccel már tombolt a metál. Játszották az összes kedvenc számomat, plusz még jó néhányat az új albumról, amit még nem hallottam. Mint már mondtam, a hangulat ott volt a szeren, kitettek magukért a srácok, akármilyen kevesen is voltunk. Két félrészeg ifjú még alkalmanként pogózott is a színpad előtt, de ez már inkább komikusan hatott =). A játszott számokat nem jegyeztem meg, de azt tudom, hogy a Karmolok, harapok, a 200 000 és a nagy kedvenc Erdő sorra került. A többit vagy nem ismertem, vagy csak nem jegyeztem meg – jobb esetben mindkettő. Fél tizenegy körül már vége is volt, megünnepeltük őket, aztán egy rövid társasági élet után hazatértem.

Az úton ismét megcsodáltam a telihold és előtte a felhők szépségét. Csináltam is pár képet, majd ha kész lesz, feltöltöm.