Először is, meleg van, de úgy istenigazából. És ez így reggel tíz óra felé lehet, hogy annyira nem kellemes… A levegő is alig mozog, semmi szellő, semmi hűvös. A legjobb, hogy nekem itt se ventillátor, se légkondi, se semmi hasonló hűtőeszköz (feltéve, hogy nem akarom bezárni magam egy időre a frigóba) nem áll rendelkezésemre, úgyhogy marad a legősibb, bár nem túl hatásos megoldás, amit még az evolúció fejlesztett ki.

Másodszor, késik a Bleach manga. Ezen a héten nem akarnak összejönni a dolgok: nincs anime, a manga késik – mondjuk addig elolvastam a Narutot kétszer, meg most elkezdek melózni is, de akkor is, nekem a szombat reggel a Bleach manga, aztán Naruto manga. Hát most nem…

Ráadásul még valami nyavaja is elkapott. Allergiára tippelnék, mert ilyen időben más nem igazán tud ilyen tüneteket okozni, ráadásul anyukám és még sokan mások is hasonló jóságokkal küzdenek… Pedig tavaly már úgy-ahogy megúsztam ezt a hülyeséget, erre idén megint – a legfurcsább pedig az, hogy még csak nem is akkor jött ez, amikor szokott, amikor mondjuk a mogyoró virágzik vagy ilyesmi, nem, most kell neki. Mondjuk ebben nyilván közrejátszik, hogy itt fúrják-faragják a szomszédban a sportcsarnokot, ráadásul még az útépítés is erre túr fel mindent, úgyhogy tonnaszám száll az a drágalátos por, ami persze előszeretettel vált ki belőlem allergiás reakciót.

Szemetek, kinyírták Kenny-t.