Egy cseppet besokalltam.

Oké, hogy két nap egymás után van két emelt szóbeli érettségim, na bumm, ezt még túlélném. Tegnap ezután még volt Helloween – Gamma Ray koncert is, ami jó is lett volna, ha. Egyrészt egy hülye tyúk és egy hajasbaba állt előttem, előbbi folyton lökdösött, mert neki meglepő, hogy ha valaki az első sorban áll egy ilyen bulin akkor ott bizony nem húsz ember nyomja hátulról hanem kétezer, utóbbi meg folyton az arcomba dobálta hosszú és csinos hajzatát. A Gamma Ray nagyon jókat játszott, csak a Heart of the Unicornt hiányoltam, a Helloweennek viszont már közel sem volt olyan jó a felhozatala, bár persze jó számokat játszottak, de az igazi slágereket csak egy “medley”-be összevágva tudták le, a kedvencemet, a Mrs Godot pedig nem is játszották (se az új album slágerét, az I. M. E.-t), ezen kívül még a basszus is olyan szinten túl volt hangosítva, hogy a dobon kívül minden mást elnyomott, ez pedig azért elég zavaró volt. Pozitívum, hogy az I want out-ot és a Future world-öt a Helloween a Gamma Ray-jel együtt adta elő. A legnagyobb csalódás viszont az volt, hogy minden ellenére a koncerten nyoma sem volt az Axxis-nek, a jelen lévő, hivatalosnak tűnő emberek azt sem tudták, miről beszélek, amikor erről kérdeztem őket. Szervezés ötös.

Az már hagyján, hogy négykor keltem ismét, hogy visszaérjek a sulis diáknapra kultúridőben, de hogy ott ilyen pocsékul érezzem magam, az már kevésbé. Pontosabban, csak akkor éreztem “kellemesen” magam, amikor a barátaim elhatározták, hogy akkor mi boroskólázunk, amihez nagyjából minuszegy kedvem volt, de különben a hangulat ötös. Csak éppen a kedvem lett rokon, minuszegy.

Szóval: fáradt vagyok, testileg a két óra alvás miatt, elme-ügyileg a boros miatt, lelkileg pedig a bizonytalanság miatt. Dönteni kell.

Edit 15:19

Ja azt elfelejtettem elsőre beleírni, hogy továbbjutottam számtech OKTV-n. Legalábbis nekem ezt mondták.