Megnyugtatok mindenkit, miután egy ilyen jellegű édi-szót kimondok véletlenül, háromszor korbácsolom meg magam gondolatban büntetésképpen. A lényeg, hogy eddig jó kis napom van ma, bár a nyavalya még mindig a nyakamban lóg – pontosabban a légutaimban. Az orrom mondjuk annyira már nem folyik, cserébe köhögök. Segond.

Tegnap este megnéztem a Bin-Jip filmet, és nem bántam meg. Igaz, hogy nem éppen az a fajta film, ami felvidítja az embert, de nekem nagyon tetszett. Egy ideig azt hittem, hogy némafilmet látok, csak aztán kiderült, hogy a főhősön kívül mindenki legalább egyszer megszólal. A véletlenek, a szerencse, az a vékony szál, amivel mindig kikerüli a sorscsapásokat, csak aztán. Egyszerre csak nem lesz minden olyan idilli többé, és elkezdődik a kálvária, aminek végére létrejön az Árnyék. Lehet, el kéne mennem filmkritikusnak, ha az rövid értékelés alapján ennyire be tudtam lőni, hogy ezt érdemes megnézni. Vagy inkább ez annak a dícsérete, aki írta?

Megcsináltam még két melót, amivel már régóta lógtam, így most már csak egy fél van hátra, meg ugye megírni a blogmotorom. A fél prioritást élvez, hiszen ahhoz csak annyi kell már, hogy megírjam a PayPal részt hozzá – sajnos ez a leghúzósabb, mivel iszonyat macerás tesztelni. A blogmotort pedig már nagyon lenne kedvem működni látni, úgy pluginestül, Isten igazából, ezért igyekszem már nagyon minden mással.

Ezen kívül ma rendbeszedtem a FireFox könyvjelző-eszköztárát, egy kicsit tematikusabban rendezettebbé tettem és kidobáltam belőle a teljesen felesleges dolgokat. Meg feliratkoztam néhány új abrakra (vagy a forrás jobb szó a feedre?), különböző tetszetős kocka-oldalakon.