Apránként kezd összeállni a fejemben egy történet, ami nagyon jó lesz, ha egyszer elkészül, és végre nem csak a részletek és az apróbb szilánkok lesznek látványosak, hanem az egész összefüggő és jó.

On and on we keep growing inside
Hopefully for a long, long time
Side by side hope and remorse
Lead us to our realm Inch’Allah

Samael – Inch’Allah

Ha egyszer (és terveim szerint hamar!) elkészülök a blogmotorom új változatával, olyan de olyan podcast-zuhatagot fogok indítani, hogy nagyon. Egyrészt mert az kell, másrészt meg azért, mert nagyon jó zenéket hallgatok (mint mindig, természetesen), és nehéz kibírni, hogy nem tudom megosztani itt.

A kódolás amúgy most rendszeres napi programom lesz, egyelőre csak két nagyobb volumenű dolgot kell megcsinálnom (az egyik az tényleg nagy volumen… nem is tudom… szerintem csak a backbone (tehát az alap osztályok) több lesz, mint a blog most összesen – és akkor még jön rá a tulajdonképpeni webolda)l.

Plusz most a második félév kezdéséig nyelvekbe is fejest ugrok (addig tanulok, amíg biztosan van rá időm), tegnap japánoztam és szerintem ma is azt fogok, holnap még nem tudom, de a japán-német-spanyol trióból jön majd valami.