Viccelek, gyengén, ahogy éjjel egykor elvárható, mert nem csináltam megint semmit, amit munkának lehetne nevezni. Nem tanultam ma egy percet se, nem írtam beadandót, nem gitároztam, nem utaztam – csak éltem. Suli után hírolvasás közben csörgött Rado, hogy nem megyek-e hócsatázni, persze hogy mentem, onnan meg egyenesen pingpongedzésre, ami nagyon tetszett (most nem igazi edzések vannak, mert a vizsgaidőszak miatt hivatalosan szünetelünk), nyertem egy meccset is (ez nagyon meglepett, mert egy senpai ellen), utána hulla fáradtan haza és még mosni is volt erőm két kérdőív után (sokak kérdőívvel gyűjtenek anyagot a beadandóikhoz, mazochisták… iszonyat sok munka azt mind feldolgozni és főleg értékelhetően és használhatóan feldolgozni), még egy kékhalált is kaptam egy css3 3d bemutatótól, pedig direkt Chrome alatt néztem meg.

Megint próbálok Apple-elleneskedni, és megjegyzem, hogy ha a Windows elromlik, akkor egyszerűen “szar ócska a rendszer”, ha viszont egy Mac produkál hasonlókat, akkor a felhasználó a hülye. (Ami amúgy az esetek többségében igaz, Windows vagy akármilyen más rendszer alatt is.)

Valamint szóbakerült, hogy mehetnénk New York helyett Taiwanra, csak jenkiföldével és a koreaiakkal ellentétben nekem kell oda vízum, és nem sok hangulatom van rohangálni most utána. Inkább megyek síelni akkor már… majd kiderül hogy lesz, mert azért az a síelés nagyon csábító és nem utolsó sorban olcsóbb…