Jó estét, kedves olvasók, 2010. február elseje, huszonkét óra tizenötperc van, híreket mondunk.

Tokió, Fuchu városrész, Asahi kerület. Havazik, teljes erőbedobással egy jó ideje. Dél körül még ugyan eső volt, de este hét-nyolc magasságában először havasesőbe, majd hóba váltott.

Köszönjük figyelmüket.

Ugyan most ez a nagy hír, de azért a nap nem ennyiből állt. Volt két japánóra, a szokásoshoz képest érdekesen telt, majd két matek, ami pont szokásos módon telt, dögunalmasan. Így vagyunk fél öt magasságában.

Amikor hat körül még mindig ugyanúgy álltam, azaz sehogy, elhatároztam, hogy ebből a napból már itthon úgyse lehet semmi, gyerünk focizni. Mentem is, esőben, aztán jöttem haza hóesésben. Közben volt két és fél óra foci, három csapatban voltunk úgyhogy két meccs-egy pihenő körjátszmák voltak. Futottam sokat, rúgtam gólokat, az egyik meccsen egy mesterhármast is, az utolsón meg, amikor védtem, nem kaptam.

A többiek már javában gajdultak a hóra (ami egyébként még most elég vizes ergo nagyon kemény golyókat lehet belőle gyúrni), hiszen többségünk trópusi országokból jött, úgyhogy rajtunk európaiakon, a mongolokon és a szerencséseken kívül mindenkinek ez az első hava. Ki is élvezik, hógolyóztunk, megint beigazolódott az elméletem: tetszőleges alkalommal, amikor legalább egy lány részt vesz vagy legalábbis tűzvonalban van, ha valakit fejbe vagy arcon találnak, az biztos hogy lány lesz. Idegesítő…

És ha már úgyis vizes lettem, megmostam a hajam.

További hírek: készül az Avatar 2 és a Starcraft 2 bétateszttel kapcsolatban bukkantak fel gépigény infók. (Tényleg kell majd új gépet vennem.)