Ma elvileg egész nap pakoltam. Sikerült is még egy dobozt nagyjából telerakni, és a hihetetlen mennyiségű szemeten kívül már csak az ágynemű maradt, meg amiket még ma este-holnap reggel használok. Nagyon megszenvedtem vele. Ugye nem aludtam az éjjel semmit, mert játszottunk, sebaj, mentem intézni mindenféléket, aztán pakolás, ami közben-alatt-helyett megnéztem két Firefly-t és a legújabb TBBT és HIMYM részeket. Tehát annyira mégse töltöttem sok időt pakolással.

Estefelé pedig fogtam magam, és elmentem Kichijojiba venni fülhallgató-erősítőt (kis kompakt elemes kütyü, egy mikro-gitárerősítő csak kis jack kimenettel) meg elemeket, hogy legyen elég tölthetőm. Küldetés teljesítve, közben szóbakerült, hogy talán a mai éjszakát is végigjátsszuk, ami még csak baj se lenne, tekintve, hogy az elkövetkező egy hétben abszolút semmi dolgom nem lesz, csak enni és aludni. Utóbbit sokat.

A folytatást 18 év alatti és gyenge idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk. Hazafelé a vonaton pedig olyan durva pinaszag volt, hogy vártam, mikor csuklik már össze egy hölgy a közelben kéjes rángatózások közepette. Az átszállásomig nem történt meg.