Július 27, StarCraft 2. Megjegyzés, addigra kell szereznem egy új gépet, mert ez a mostani már mkv lejátszás közben is szaggat. Nem játszottam még a bétával, pedig többen is hívtak kipróbálni, inkább megvárom a végső terméket. A kellemetlen, hogy hiába jelenik meg már július végén, augusztus harmadika estig nem igazán tudok majd játszani – aznap lesznek ugyanis az utolsó vizsgáim, egy nap szám szerint három…

Július 30, Blind Guardian – At the Edge of Time. A német metálbanda rég várt új albuma. Négy éve nem sokat lehetett felőlük hallani, Magyarországon se jártak turnézni, Japánba pedig szerintem nem is tervezik (remélem tévedek). De itt az új album, nagyon látványos borítóval, és amit eddig hallani lehet belőle, jó új dalokkal.

Augusztus 16, Iron Maiden – The Final Frontier. A Dance of Death albumon egyik kedvenc számom a New Frontier – most meg nem új, hanem végső. Az El Dorado című szám letölthető ingyen, természetesen már rongyosra hallgattam, és tűkön ülve várom a megjelenés napját.

Augusztus 24, Apocalyptica – 7th Symphony. A finn csellómetál zenekar is produkál végre valami újat, már vártam. A Worlds Collide nekem nagyon bejött, és amit eddig lehet hallani a 7th Symphony-ből, az End of Me szám, magasra teszi a lécet. Bár egy héttel az új Maiden után nehéz lesz a csúcsra törnie, azért próbálom majd nem hanyagolni.