Ma megvolt az utolsó zh könyvelésből. Az első két zh 30 pontos volt, ezeken sikerült 12 és 14 pontot szereznem. Úgyhogy most az utolsó 40 pontos elég szoros lett. 34 pont kellett, hogy egyáltalán átmenjek. (60 ponttól kettes.) Szokásomtól eltérően tanultam. Háromszor is átolvastam az anyagot, addig kotlottam mindenen, amíg megértettem (nagyjából), ennek eredményeképpen meglepően jól ment a mai. Még a megoldásokat is megmondták rögtön utána. Volt egy igen szemét rész, amit direkt szó szerint bemagoltattak, erre összekeverték. Elszállt hat pont, meg a lélegzetem is, mert még egy hiba és bukó. De ha a jelölőlapon nem rontottam valamit el, akkor átmentem.

Ma nem reggeliztem, mert nem tűnt fel tegnap, hogy elfogyott a gabonapehely, meg időm se volt… Aztán a zh előtt meg nem volt kedvem nagyot kajálni, mert attól elálmosodok, úgyhogy ma eddig egy onigirit és egy Snickerst ettem. És még annyira éhes se vagyok…

Meg befejeztem a Fullmetal Alchemist: Brotherhoodot, ezt is elég gyorsan kinyírtam. Majd írok róla. Meg elkészültünk a Digimon Xros Wars második részének angol feliratával, ha iMon felébred majd OnlineDigimonra is kihírezi, én nem tudom, hogy kell az olyat.