Valami furcsa a netemmel, ugyanis most is, pont mint múlt hónapban, elment a net másfél napra. Érdekelne, hogy mi okozza, mert most még ráadásul nagyjából napra pontosan egyezett is.

Amíg nem volt netem, kódoltam, főleg. Főleg. Az egyetem mérhetetlenül unalmas, egy óra van, ami jelent bármi kihívást, a többi vagy központi tárgy előadás (amiktől majd vizsgaidőszakban sikítófrászt fogok kapni) vagy mérhetetlenül unalmas. Az az egy (nem tudom, említettem-e már) is statisztika, úgyhogy szerintem senkinek nem meglepő, hogy nem könnyű. Három-négy oldalt jegyzetelek minden órán, és még így se tudom mindig, hogy miről is beszél a tanár, bár ez inkább annak tudható be, hogy a beszédében nagyjából annyi a folyamatosság, mint egy {x} (törtrész) függvényben.

A kód amúgy jól halad, ma a keresésen dolgoztam, a java megvan már, bár még nem működik. (A kiírás részig még nem jutottam el.) Holnap klub-program lesz egész nap (Ishiyamára megyünk a tanárképző kar kampuszbulijára), úgyhogy nem fogok haladni, de hétfőn már az összes (html) kiírást szeretném kivégezni – ebben pedig benne lesz (végre) a podcast-kezelés is. Onnantól pedig marad a többi kimenet (ajax, feed, trackback válasz) és az admin. Kezdek optimista lenni, ilyen lendülettel el tudom képzelni, hogy végre, évek után, tényleg elkészülök a kóddal.