A mai nappal megvolt az utolsó vizsgám. Remélem legalábbis, hogy a sítáborban nem terveznek semmi hasonló galádságot… Az eredményekről egyelőre nem nyilatkoznék, majd ha egy hónap múlva méltóztatnak kiírni successre (helyi ETR/Neptun megfelelő, azzal a különbséggel, hogy működik), akkor, addig inkább nem is találgatok, csak festeném az ördögöt a falra.

A szünetre a terv nagyjából: minden nap kondi és ha az időjárás lehetővé teszi, akkor futás, a maradék időben annyi fordítás, amennyi a csövön kifér (van mit behoznom, főleg Shiki és Star Driver téren), esténként buli, amikor csak lehet, valamikor meg majd lesz a sítábor, aztán Helloween és Stratovarius koncert, a mi évzáró koncertünk aztán az Iron Maiden Tokióban.

Kérdésnek elképzelhető, hogy milyen volt az első évem az egyetemen – falura elmegy. Az első félévben még volt is némi kihívás, a másodikban viszont feloldódott szinte teljesen a nyelvi korlát és egyszerűen unalmas lett. Ha esetleg nem megyek át valamelyik tárgyból, annak is ez az oka: egyszerűen olyan semminek érződött minden tárgy, hogy nem tudtam komolyan venni.

Rossz hír, hogy március végén majd költöznöm kell ki a koliból, ami hihetetlen pénzembe fog kerülni, de megoldom… Valahogy.