Mikor végre elindultam volna suliba, persze hogy abban a pillanatban jön rám a királykodhatnék, bár semmit nem vesztettem, és egész órán egy beadandón dolgoztam. Ami nagyon alap, csak Excelben kell ügyködni, plusz a többiek beadott cuccát is meg lehet nyitni, úgyhogy lazán átmásolgattam, amit csak lehetett. És még így is ültem fölötte vagy négy órát, és ez még csak az órák anyaga volt, amin kívül még van 18 (!) gyakorló feladat, ami még egyszer legalább ugyanannyi.

Mikor meg így félúton besokalltam és elindultam venni ezt-azt, akkor meg eleredt a nyakamba az eső. Szerencsére nem komolyabban, csak csöpörgött, különben ott helyben nagyon leromboltam volna valamit, és a biztonsági őr lehet, nem értékelte volna, ha lebontom a bódéját.

Miután pedig mindent bevásároltam, a csomagom olyan mocsok nehéz lett, hogy majd’ leszakadt a karom, mire hazaértem vele. Emellé persze iszonyat meleg van, egy szem légmozgás nem sok, annyi sincsen, taknyom-nyálam egybefolyik (amit már a hasam is érez, úgyhogy a köhögéscsillapító és az orrspré mellé már beáll a széntabletta is) és köhögök, úgyhogy most rohadtul elegem van mindenből.