Azért ha túllépek azon, hogy irgalmatlan meleg van, szívem szerint folyton félmeztelenül flangálnék (itthon úgy is teszek) és fél óránként zuhanyoznék, azért a nyárban vannak jó dolgok is.

Legfőképpen a nyári szünet. Azt már most elhatározom, hogy ha vége lesz a vizsgáimnak augusztus elején, onnantól kezdve minden nap kimegyek majd futni a napon, és egy hét alatt csokibarnára sülök. Addig nem ígérek inkább ilyeneket, mert egyrészt még nem múlt el a megfázásom, másrészt nem biztos, hogy bele fog férni az időkeretembe.

Meg aztán ott van a vízparti kikapcsolódás, ami lehet annyi, hogy a klubbal a tóparton grillezünk aztán egy-két óra múlva már a fél bagázs ruhában csapja a vizet, vagy lehet az, hogy Okinawán egy fehér fövenyes tengerparton süttetem magam és figyelem a felhők vonulását az óceán felett.

Továbbá tervezek venni egy országúti biciklit is már egy ideje, és ennek csak anyagi akadályai vannak (mintha az nem lenne elég). Ha meglesz, akkor pedig nekiindulok, és megyek valamerre, hogy merre, azt még nem tudom, de hogy sokat, az biztos.

És nem utolsó sorban vannak a nyári fesztiválok, ami ugyan nekem kimerül majd a Summer Sonicban, de aki megy másra is, érezze helyettem is jól magát.