Az utóbbi napokban nem sok mindent csináltam, bár azért az a nem sok sem kevés. Például StarCraftoztam, azt sokat. Meg fordítottam, meg lektoráltam, meg hasonló jóságok. Ja és a saját gyűjtőoldalamra elkezdtem kipakolni azokat a munkáimat, amiket az elmúlt két hónapban produkáltam, amióta nem frissítettem. Tegnap ráadásul annyi mindent raktam ki, hogy belefáradtam abba a pár bugba, ami benne maradt a kódban, és gyorsan kijavítottam azt is. (Ezzel kapcsolatban pedig észrevettem, hogy a szerveren be van kapcsolva a magic_quotes, nagyon nem értékelem – bár szerencsére (ezt) a régi blogmotort nem zavarja, mert itt minden háromszor van átellenőrizve.)

Plusz természetesen minden nap megyek kondiba és futni, holnapra be van tervezve egy újabb bringatúra (bár azt nem tudom, hogy most hova fogok menni, valószínűleg ugyanúgy csak a fejem után, mint a múlt héten). A kondinak megvan már végre a hatása, kezdek emberként kinézni, és a futásnak is – míg egy hónapja a négyezret alig bírtam lefutni fél óra alatt, most már a hatezerrel kacsingatok.

Nameg persze közeledik már az őszi anime szezon is, már mindenki tervezget, pedig biztos, hogy a stream oldalak csak az utolsó utáni pillanatban fogják bejelenteni (megint), hogy mit visznek. (Hurrá.) Engem úgy igazán csak a két noitaminA sorozat, az Un-go és a Guilty Crown érdekel, de majd alakul valami. A Digimon marad még egy évig, az fix.

StarCraftozni az utóbbi időben csak a SEA szervereken, főleg 1v1-ben, néha valami random sráccal 2v2-ben. Vicces, hogy egyből bejutottunk az ezüst ligába, nem tudom, hogy történt – bár igaz, egyszer megvertünk egy “favored” párost, ami valószínűleg arany vagy erősebb ligát jelent. (Aztán meg kikaptunk jópárszor, kifejezetten szeretem, amikor platina meg gyémánt ligás párokat jelöl a gép “slightly favored”-nek.) 1v1-ben mindig randomként játszok, úgy izgalmasabb.