Tegnap este úgy kifárasztott a műszak, hogy nem volt energiám még egy számjegyű “melegben” és csepergő esőben elindulni kondiba, inkább nekiálltam és összeraktam a polcot a hálószobámba. Közben rendet is raktam, és ekkor történt a baleset: újra hajtogattam a meleg pokrócot, amit amúgy nem használok, és úgy tűnik gyűjtötte a port. Nekem meg van egy szexi poratka-allergiám.

Öt percre rá fullra be volt már állva az orrom, bár nálam szerencsére az allergia kimerül ennyiben. A duguláson segít az orrspré, és reméltem, hogy a brutálisabb gyógyszer majd megnyugtatja az éjszaka alatt. Ehelyett az történt, hogy míg az orrsprének köszönhetően elaludni el tudtam, reggelre belobban teljesen “megfázásosan” az orrom. Gondolom, hogy felgyülemlett valami az éjszaka, amiben beindultak a bacik. És persze így már egész nap folyt az orrom, mintha megnyitottak volna egy csapot.

Amit persze nem győzök fújni, és ha fújom is, folyik hátrafelé a torkomba, úgyhogy persze az is elkezd kaparni, mert valami szaros fertőzés jobban tudja manipulálni a testem folyamatait egy begyulladt orr-nyálkahártyán át, mint én. Így ma kimaradt persze a kondi, és gyanítom, hogy holnap egy rendelő látogatás is be fog kerülni a napirendbe, mert általában ha már itt tartok, akkor rendes gyógyszer nélkül örökké tart.

Azt a kurva pokrócot meg a következő adandó alkalommal kidobom a fenébe.