Az összes eddigi blogomról az összes bejegyzést összegyűjtöttem és sorbarendezve beírtam őket ebbe a saját írású webnapló motorba. Természetesen ez még jó messze van a késztől, de a lényeg, hogy működik. A kommenteket fogom utoljára hagyni, csak hogy kevesebb idejük legyen a spammereknek hogy összemocskolják az egészet. Nameg, ha már komment- kezelőt is írok, akkor biztos, hogy spam-biztosra, vizuális megerősítés meg minden high-tech nyavalya.

Sajnos viszont a hostváltáshoz szükséges relatíve nagy mennyiségű pénzmaghoz csak május vége felé jutok hozzá, így addig várni kell mindennel, csak elméletben, illetve itt lehet kipróbálni a dolgokat.

És holnap előadást tartok a Bolyai-körön! Természetesen még egy mukkot nem írtam, megközelítőleg nulla készülés… Az igazán vicces az, hogy nem csak a saját előadásomat kell megírnom (amit Martin Luther Kingről és a Civil Rights Movementről tartok), hanem még a barátomét is, akivel együtt fogunk szerepelni, az ő témája a hippik meg a baby boom meg hasonlók. Meg kell hagyni, van pozitív oldala is, például nagyszerűen össze lehet hangolni a két előadást, majdhogynem párhuzamosra megcsinálni őket, így a formát megbontani, de a figyelmet nem elosztani. Ha sikerül színvonalasra megcsinálnom, tökéletes lesz, és persze mért ne sikerülne?

Tegnap volt Húsvét-hétfő, és a locsolkodás persze megtartatott, körbejártuk a közeli rokonokat és minden nőnemű humanoidot meglocsoltunk. Cserébe csokik meg minden hasonló édesség.

És még egy kétség is felébredt bennem a Bleach-el kapcsolatban… ***SPOILER WARNING*** A Naruto ugye akkor kezdett el hanyatlani, akkor kezdődtek a fillerek, amikor kiderült, hogy Orochimarunak évekbe telik mire újra testet válthat – erre most a Bleachben kiderül, hogy Aizennek egy évébe telik, mire működésre bírja azt a bigyót amit kiszedett Rukiából… kísérteties hasonlóság, és valamiért rossz előérzetem van… remélem tévedek.

Na megyek reggelizni, aztán jöhet Luther King meg a hippik… Visszlátt!