Első rész. Hétfőn megvolt a matekvizsga. Negyedik órában írtuk (2:50~4:20), két fél feladatot nem tudtam (félszög koszinusza, meg egy nyomorult csúnya négyszög méretei) normálisan megoldani, de azért bizakodtam (izgulós volt). Kedden délután aztán megtudtam, hogy reggel óta ott az eredmény a postaládánkban, úgyhogy megnéztem, és 83%, ami már talán átmegy.

Második rész. Kedd délben thai curryt ebédeltem. Megcsináltam az instant curryktől megszokott módon, aztán egy nagy falat, és hú. Ezt nevezem én csípősnek. Ráadásul nagyon karakteres íze (akkor finom, utólag visszaérezni egy idő után már annyira nem) volt, úgyhogy még a koncert alatt is éreztem.

Harmadik rész. Hétfő este ugye lementem a kondiba. Na ezzel kapcsolatban az a vicces, hogy a karjaimban olyan izomláz lett, hogy kedd-szerdán szenvedés volt zuhanyozni, úgy igazán. Főleg hónaljtájon meg hátközépen, amit meg ugye azért nem árt…

Mára utolsó rész. Szombaton a Fórumban egész délután (szünetekben legalábbis mindig) állt egy manusz a mozgólépcső alján, aki hirdetett valamit, ugyan nem tudom mit, de azt nagyon udvariasan tette. Leírni is vicces, nekem. Japánul: 御利用頂きます様に御願い致します (hangulathoz illően fölösleges kanjikkal). Magyarul (nagyjából): “szíveskedjék igénybe venni méltóztatni (ezt az ismeretlen dolgot)”. Aki tud jobb fordítást, tessék.