Megkésve bár (kemény négy nappal), de megemlékezek róla, hogy mostanában két éve, hogy regisztráltam a plörkre. Egész pontosan 2008 június 5-én írtam az első plörköt, az ottani statisztikák szerint. Azóta plörköt majd’ ötezret, hozzászólást meg tizenötezret írtam. Szép nagy számok, bár ha belegondolok, hogy amikor egyetemre fölkerültem Pestre mi zajlott a plörkön, annyira már nem is meglepő.

Tehát már lassan két éve lényegében folyamatosan írom oda az olyan apróbb részleteket, amikről blogposztot azért nem akarnék írni. Vicces is lenne minden nap egy jóreggelt és egy jóestét bejegyzés, közben még néhány megyekkajálni és néztemegyújepizódot változattal – dehát ez lenne a mikroblogok lényege.

Idén áprilisban, amikor nem volt netem, a mobilos változatát is volt szerencsém kipróbálni, és működik nagyjából rendben, legalábbis akkor működött, bár az én telefonomról képet feltölteni mondjuk nem lehetett. Azóta is előfordul alkalmanként, hogy ha nagyon nincs semmi jobb dolgom, mobilról benézek, de elég nehéz áttekinteni, plusz nyűgös görgetni, úgyhogy inkább csak ha írnivaló van.

Írnivaló pedig általában akad, akármi van.