Az elkövetkező három hétben számítógépet fogok venni. Hogy milyet, azt még egyelőre nem tudom. Valószínűleg asztalit, alkatrészenként, aztán összerakom magamnak. Vagy valahol e körül. A lényeg, hogy mire kijön a StarCraft 2 hó végén, addigra kész legyen.

Megyek majd az elkövetkező időben néhány koncertre, ha szerencsém lesz, végre látom az Ajikant élőben, eddig még nem sikerült egy bulijukra se jegyet szerezni, mire feltűnt, már mindig elfogyott. Meg fesztiválra, legalább egyre.

A nyári szünetben szeretnék leugrani Okinawára. Ha lehet nem egyedül, de még senkit nem találtam, aki jönne. Nekem valami hátizsákos-sátras-kompon zuhanyozós megoldás van tervben. Meg rengeteget heverni a tengerparton, mert még a Digimonban is mondták, hogy ha nyár, akkor tenger.

Meg szeptemberben (nekem az már mondjuk ősz) mennék Kínába. Shanghaiban ott van a világkiállítás, így két legyet üthetek egy csapásra. Plusz ahány kínai van itt, meg ahányan mondták, hogy de jó terv, még egyedül se kéne menni.

Erre mindre viszont nem tudom, mennyire lesz elég csak az ösztöndíj – ha jól sejtem, egyáltalán. Úgyhogy a nyárra kell majd valami meló is. Van néhány ötlet: tricikli-taxi, McDonald’s, Starbucks, a helyi szupermarket, bármi.